Translate

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Έντονος ανταγωνισμός, αλλαγές στη διαμεσολάβηση και ανάπτυξη εργασιών»

 Η κρίση στην ασφαλιστική αγορά βρίσκεται σε σημείο αναστροφής, ανέφερε ο κ. Α. Σαρρηγεωργίου σε συνάντηση συνεργατών της Eurolife


Όξυνση στον ανταγωνισμό και διαφοροποίηση του ρόλου του διαμεσολαβούντα αλλά και αντιστροφή του μέχρι σήμερα υφεσιακού κλίματος στην παραγωγή συμβολαίων διαβλέπει ο Α. Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife Ασφαλιστικής και Πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

Μιλώντας σε συνέδριο συνεργατών της Eurolife σήμερα, ο κ. Α. Σαρρηγεωργίου, ανέφερε:

- Η ασφαλιστική αγορά τα τελευταία επτά χρόνια έχει... απολέσει 2 δις ευρώ, καθώς από 5,5 δις ευρώ η παραγωγή της το 2013 έφτασε τα 3,5 δις. Ωστόσο εκτίμησε ότι η κρίση στην ασφαλιστική αγορά τελειώνει ή τουλάχιστον βρίσκεται σε σημείο αναστροφής.

- Πρέπει να αποφευχθεί ο κίνδυνος να δημιουργηθούν στρεβλώσεις από την πληθώρα κανονισμών

- Να υπάρξει ένα σύγχρονο κανονιστικό πλαίσιο που θα αλλάξει τον τρόπου λειτουργίας σε όλη την ασφαλιστική αλυσίδα και θα αποκτήσει το επίπεδο της αξιοπιστίας που της αξίζει.

ERB Eurolife
Ο κ. Σαρρηγεωργίου κατά την ομιλία του ανέφερε ότι οι συνεργάτες της εταιρείας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των εργασιών της τονίζοντας ότι το 2013 το 40% των συμβολαίων της Eurolife προήλθε από τα δίκτυα της. Όπως είπε το προσεχές διάστημα θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός και ο ρόλος του διαμεσολαβούντα θα είναι πιο σημαντικός από σήμερα. Θετικά ήταν το 2013 τα αποτελέσματα της εταιρείας, καθώς ο χρόνος που πέρασε έκλεισε με αύξηση παραγωγής και διατήρηση των κερδών στα ιστορικά υψηλά επίπεδα του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.