Translate

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ισχυρή γραμμή άμυνας ετοιμάζει ο Δ. Κοντομηνάς

 Στην πιστωτική κάρτα του επιχειρηματία της οποίας η οφειλή φτάνει τα 2.293.000 ευρώ αναφέρεται μεταξύ άλλων το πόρισμα


Ισχυρή γραμμή άμυνας ετοιμάζει ο κ. Δ. Κοντομηνάς, προκειμένου να καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν την αθωότητά του, καθώς και τη διαφάνεια της Demco απέναντι στα όσα καταλογίζονται από το υφιστάμενο κατηγορητήριο.

Κατά τις πληροφορίες του iw ο ίδιος και το νομικό του επιτελείο έχουν ετοιμάσει φάκελο με αδιάσειστα στοιχεία τα οποία και θα καταθέσουν στη δικαιοσύνη, προασπίζοντας τη σύννομη πρακτική που όπως υποστηρίζουν έχουν ακολουθήσει στις μέχρι σήμερα συναλλακτικές τους δραστηριότητες.

Σήμερα το πρωί αναμένεται... η επίσκεψη των ανακριτικών αρχών στην ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται ο κ. Δ. Κοντομηνάς, προκειμένου να τους παραθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βασικό σημείο στην υπερασπιστική του γραμμή θα αποτελέσει το ότι τα δάνεια του ομίλου της DEMCO υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική του περιουσία. Άνθρωποι από το επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία υποστηρίζουν ότι ο κ. Κοντομηνάς θα προσκομίσει δεδομένα τα οποία και θα αποδείξουν την αθωότητα του. Ο ίδιος σε e-mail που έστειλε στους εργαζόμενους του αναφέρει ότι «οι εχθροί μας είναι ισχυροί αλλά η αλήθεια ισχυρότερη και στο τέλος θα λάμψει. Συνεχίστε τη δουλειά όπως πάντα για να γίνουμε καλύτεροι. Αντλώ δύναμη από εσάς. Μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε και επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των στοιχείων που αναφέρονται στο πολυσέλιδο πόρισμα της αντιεισαγγελέως γίνεται λόγος και για την πιστωτική κάρτα που διέθετε ο επιχειρηματίας. Αν και μέχρι τώρα είναι άγνωστο αν έχει χρησιμοποιηθεί για καταναλωτικές αγορές ή ανάληψη χρημάτων από ATM, η οφειλή του επιχειρηματία ανέρχεται στο ασυνήθιστο ποσό των 2.293.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται το «ΤΤ ενώ γνώριζε το χρηματοδοτικό άνοιγμα της HPC στον Κοντομηνά, καθώς και το ότι δεν υπήρχαν εγκεκριμένα πιστοδοτικά όρια δεν προχώρησε στις αναγκαίες ενέργειες για ην προάσπιση της περιουσίας της τράπεζας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.