Translate

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δ. Αιγάλεω: Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για ανέργους και ανασφάλιστους



Ο Δήμος Αιγάλεω σας καλεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 17.30-19.30, στην ενημερωτική εκδήλωση «Σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, Καρκίνος» στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος». Με την εκδήλωση αυτή θα γίνει η έναρξη του προγράμματος δωρεάν εξετάσεων για μακροχρόνια ανέργους και ανασφαλίστους πολίτες για την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.

Το πρόγραμμα για τις δωρεάν εξετάσεις αποτελεί συνεργασία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου – Προαγωγής Υγείας, του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής και του Δήμου Αιγάλεω. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν: μέτρηση σακχάρου, χοληστερόλης, αρτηριακής πίεσης, μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν:

1.Κάτοικοι Αιγάλεω μακροχρόνια άνεργοι (με κάρτα ανεργίας πάνω από 12 μήνες).

2.Ηλικία 40-60 ετών.

3. Ανασφάλιστοι με ληγμένο βιβλιάριο και υπεύθυνη δήλωση.



Για την εγγραφή στο πρόγραμμα και τη συμμετοχή στον προληπτικό έλεγχο είναι απαραίτητο να προσκομισθεί επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελλησπόντου 7. Τηλέφωνο: 210 5315507.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.