Translate

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μίζες και κομπίνες στο Θεαγένειο Νοσοκομείο!!!



Φακελάκια και «μαϊμού» εφημερίες, υπερκοστολογήσεις υλικών και αλόγιστη σπατάλη δημοσίου χρήματος, κατήγγειλε ο διευθυντής της Α’ Ογκολογικής Χειρουργικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, κ. Πασχάλης Γαβριηλίδης, μη διστάζοντας να αναφέρει και ονόματα συναδέλφων του, ενώ δήλωσε έτοιμος να αποδείξει τα όσα κατήγγειλε.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και έδωσε εντολή σε κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας να μεταβεί στο νοσοκομείο και να ξεκινήσει έρευνες.

Τα χειρουργεία του ιδρύματος είναι τα πλέον κοστοβόρα, όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος ο διευθυντής σε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας και τη διοίκηση του νοσοκομείου.


Για αόριστες καταγγελίες έκανε λόγο η διοικητής του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή της, ενώ παράλληλα...
διέταξε ΕΔΕ. «Ελπίζουμε ο καταγγέλλων γιατρός, κατά την διεξαχθησόμενη ΕΔΕ, αλλά και όποια άλλη διαδικασία χρειαστεί, μηδέ και της ποινικής εξαιρουμένης, ότι θα καταθέσει ενόρκως για γεγονότα και πρόσωπα που σχετίζονται με τις (μέχρι στιγμής) γενικόλογες και αόριστες καταγγελίες του», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Έρευνα για την υπόθεση πραγματοποιούν οι Επιθεωρητές Υγείας του υπουργείου και η Δ΄ Υγειονομική Περιφέρεια στην οποία ανήκει το νοσοκομείο. Τα πορίσματα της έρευνας αναμένονται έως το τέλος του μήνα.

Αξεισημείωτο είναι πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γαβριηλίδης καταγγέλλει ατασθαλίες του νοσοκομείου προς τη διοίκηση. Το έχει κάνει και στο παρελθόν, χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό που συνέβη όμως ήταν η πρόσφατη απόσπασή του, με απόφαση της διοίκησης, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.