Translate

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ LIKE...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtAgP5UghQFN7eRW7CY5HUp74lOM89GMv5VR35FVr8hgs4tCNa

Εμφανίζονται σαν τις μύγες τον Αύγουστο. Σου ζητάνε την βοήθειά σου γιατί ξαφνικά σκέφτηκαν πως πρέπει να βοηθήσουν το κοινωνικό σύνολο , την τοπική τους κοινωνία.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων...
αγνοούν όχι μόνο τα προβλήματα της περιοχής τους αλλά δεν γνωρίζουν παρά μόνο τις διευθύνσεις των κομματικών γραφείων που είναι μέλη.
Και επειδή η μόδα με το χρίσμα του κόμματος αρχίζει και φθίνει μας προέκυψαν τελευταίως και υπερκομματικοί.
Πρόκειται για κάτι απίστευτους τύπους που θέλουν να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι και «απαιτούν» από σένα να τους βοηθήσεις. Μπορεί να μη σου είχαν μιλήσει ΠΟΤΕ όμως τώρα που θα ασχοληθούν με τα κοινά άρχισαν σιγά-σιγά να γίνονται κοινωνικοί. Ενδιαφέρονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια.
Όλα αυτά βέβαια θα συμβούν εφόσον εκλεγούν και θα είναι στα πράγματα. Μέχρι τότε εσύ, θα πρέπει να πείσεις τους φίλους και τους συγγενείς σου να τους ψηφίσουν και να βοηθήσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

Φίλε μην τσιμπάς γιατί οι άμισθοι δημοτικοί σύμβουλοι θα σε ξεχάσουν την επόμενη μέρα της εκλογής τους. Αφού δεν σου μίλαγαν χρόνια πως περιμένεις πως θα αλλάξουν χαρακτήρα. Είναι λυπηρό που όλοι αυτοί δεν αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Σε θεωρούν χαζό και το χειρότερο για αυτούς είναι πως δεν αντιλαμβάνονται την δική τους «γύμνια». Μπορεί να μην ξέρουν να μιλήσουν κάποιοι έχουν διαβάσει μόνο καμιά αθλητική εφημερίδα αλλά όταν θα εκλεγούν ως δια μαγείας θα σου λύσουν όλα σου τα προβλήματα. Τελικά στην Ελλάδα δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ και ακόμα και σήμερα που μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση οι υποψήφιοι σύμβουλοι(αυτοί με την αθλητική είπαμε) εξακολουθούν να σε αντιμετωπίζουν ως ιθαγενή.
Νισάφι πια είμαστε περισσότερο έξυπνοι και βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα.
Ελα ρε που θες και like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.