Translate

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ασφαλίσεις Ζωής από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική


http://www.eurolife.gr/EFGImages/synergasia/eurolife_Synergasia_LANDING_items.png 
Στη Eurolife ERB Ασφαλιστική διερευνούμε συνεχώς τις ανάγκες του πελάτη και της οικογένειάς του. Προσαρμόζουμε τις ασφαλιστικές λύσεις μας στα μέτρα του στην ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Αποζημιώνουμε με άμεσες, γρήγορες και διαφανείς διαδικασίες, σύμφωνα με τους ξεκάθαρους όρους των συμβολαίων μας. Μόνο τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε καταβάλει πάνω από 170.000.000€ σε αποζημιώσεις.

Πιστεύουμε ότι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη στηρίζεται στη δημιουργία προσωπικών σχέσεων. Με αυτό τον προσανατολισμό έχουμε συντονίσει τις διαδικασίες μας και οργανώνουμε την εσωτερική δομή μας.

Σύγχρονες λύσεις

Απαντάμε στις ανάγκες του πελάτη με εξελιγμένες ασφαλιστικές λύσεις στην ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Δυναμική


 Είμαστε ο 3ος όμιλος σε παραγωγή ασφαλίστρων στην Ελλάδα. Έχουμε υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, σταθερή κερδοφορία και υψηλή απόδοση

Αξιοπιστία
Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Σχεδιάζουμε προϊόντα με ξεκάθαρους όρους και αποζημιώνουμε με άμεσο, γρήγορο και διαφανή τρόπο.


Πελατοκεντρική οργάνωση

Εφαρμόζουμε μια πρότυπη οργανωτική δομή, προσανατολισμένη στην προσωπική εξυπηρέτηση.

Καλέστε στα 211-4039370 κιν. 6938 009 777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.