Translate

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αυτό είναι το ακριβότερο συμβόλαιο ζωής στον κόσμο!


Άγνωστος δισεκατομμυριούχος της Σίλικον Βάλεϊ αγόρασε το ακριβότερο συμβόλαιο ζωής στον κόσμο, αξίας 201 εκατομμυρίων δολαρίων, και φυσικά μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Το προηγούμενο ακριβότερο συμβόλαιο ήταν εκείνο του κινηματογραφικού και μουσικού μεγαλοπαραγωγού David Geffen το 1990, έναντι μόλις… 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν επτά μήνες και σε αυτές συμμετείχαν 19 ασφαλιστικές εταιρείες.
Άλλωστε «καμία στον κόσμο δεν θα μπορούσε να αναλάβει μόνη της τέτοιο ρίσκο», σύμφωνα με τον Dovi Frances, πρόεδρο της SG LLC με έδρα τη Σάντα Μπάρμπαρα.

Ο ίδιος, που μεσολάβησε στη συμφωνία και εκπροσωπεί τον κροίσο, δήλωσε ότι το ετήσιο ασφάλιστρο ανέρχεται σε λίγα εκατομμύρια δολάρια. Εξήγησε ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες θα αποκομίσουν κέρδος επενδύοντάς το άμα τη εισπράξει και πως κίνδυνο, φυσικά, γι’ αυτές αποτελεί το να αποβιώσει στο άμεσο μέλλον ο ασφαλισμένος. Ο D. Francis αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα ή έστω την ηλικία του πελάτη του, επικαλούμενος προσωπική του επιθυμία, ενώ πρόσθεσε πως «θέλει οι συγγενείς του να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.