Translate

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέα Προϊόντα Υγείας της Generali



Δύο νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα υγείας που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, σχεδίασε και προωθεί στην ελληνική αγορά η Generali.

Η Generali μελετώντας προσεκτικά και σε βάθος τις εξελίξεις στο δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα υγείας, σχεδίασε και προτείνει δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα εξωνοσοκομειακής και νοσοκομειακής περίθαλψης, το Health Keeper και το νέο, ανανεωμένο Medical Safety, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του έλληνα καταναλωτή.

Με το Health Keeper η Generali σχεδίασε τον απόλυτο «Φύλακα Υγείας» του ασφαλισμένου, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξωνοσοκομειακή κάλυψη, σε πανελλαδικό δίκτυο με το ελάχιστο δυνατό κόστος!

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο...
προχωρά πέρα από τα προσδοκώμενα αφού εκτός από τις ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις καλύπτει ακόμη και θεραπείες. Ειδικότερα, το Health Keeper καλύπτει ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, προληπτικό έλεγχο αλλά και φυσικοθεραπείες μετά από ατύχημα ή ασθένειες, οδοντιατρικές παροχές, επισκέψεις ιατρών κατ’ οίκο, μέχρι και ψυχολογική υποστήριξη.

Γενικότερα, με το Health Keeper, ο ασφαλισμένος αποκτά ένα σύμβουλο διαχείρισης όλων των ζητημάτων που άπτονται της υγείας του. Μία ακόμη καινοτομία του Health Keeper είναι ότι διασφαλίζει για τον ασφαλισμένο πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται όχι μόνο σε μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αλλά και με νοσοκομειακά ιδρύματα, τα οποία μπορούν να του παρέχουν υπηρεσίες υγείας 24ωρες το 24ωρο.

Επιπλέον, η Generali προσφέρει στην αγορά και το ανανεωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης Medical Safety, διατηρώντας τα πολλαπλά, προνομιακά σημεία του προϊόντος, και προσθέτοντας νέα, καινοτόμα, χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα. Βασικός στόχος του νέου Medical Safety, είναι να διευρύνει το πεδίο των καλύψεων, να μειώσει την ανησυχία του ασφαλισμένου σχετικά με την πλήρη κάλυψη των αναγκών υγείας του, να ενισχύσει την ευελιξία του προγράμματος έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις απαιτήσεις, και όλα αυτά με το ελάχιστο κάθε φορά δυνατό κόστος.

Με το νέο Medical Safety καλύπτονται και ειδικές, υψηλού κόστους προληπτικές εξετάσεις, που πριν καλύπτονταν μόνο από συμβόλαια πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Επίσης, για πρώτη φορά στην ασφαλιστική αγορά, προσφέρονται και καλύψεις τριτοβάθμιας περίθαλψης, όπως η νοσηλεία κατ’ οίκον, η κάλυψη εξόδων σε κέντρα αποκατάστασης, και άλλα.

Μία ακόμη καινοτομία του προγράμματος είναι η κάλυψη κατά 100% των περιπτώσεων επείγουσας εισαγωγής στο νοσοκομείο ή για επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία, ανεξάρτητα εάν ο ασφαλισμένος έχει επιλέξει το πρόγραμμα Medical Safety με απαλλαγές ορισμένου ύψους, στους συνεργαζόμενους ομίλους παροχής υπηρεσιών Υγείας, Ιασώ General, Ιατρικό Κέντρο και στον Όμιλο Υγεία.

Πρόκειται για ένα απόλυτα ευέλικτο πρόγραμμα που επιτρέπει στον ασφαλισμένο να σχεδιάσει το προσωπικό του πρόγραμμα, προσαρμοσμένο απόλυτα στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες.

Με τα δυο νέα προϊόντα, η Generali εδραιώνει την θέση της ως ηγέτιδα στην παροχή καινοτόμων, σύγχρονων, ευέλικτων και ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων στην εξωνοσοκομειακή και νοσοκομειακή περίθαλψη στη χώρα μας.



Καλέστε στα 211-4039370 κιν. 6938 009 777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.