Translate

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη στη ιεραρχική πυραμίδα των ασφαλιστικών αναγκών η υγεία

 
Ιεραρχικά πρώτη στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των Ελλήνων μπαίνει η ασφάλιση υγείας, όπως έδειξε έρευνα μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας.

Ετσι δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες προωθούν πλέον νέα προϊόντα και καλύψεις υγείας προς τους ασφαλισμένους, διαμορφώνοντας χαμηλότερα ασφάλιστρα .
Ασφαλιστικές όπως ή ΑΧΑ , η Ιnteramerican , η ING, η Ευρωπαϊκή Πίστη , η Ιnternational life, η Μινέττα Ασφαλιστική , η Εθνική Ασφαλιστική , η Generali , κ.αλ έχουν δημιουργήσει νέα προϊόντα ασφάλισης υγείας με στόχο να προσεγγίσουν το καταναλωτικό κοινό και τις ανάγκες του.
Οι αλλαγές που επίκεινται στον ΕΟΠΥΥ , η αύξηση του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία από τις αρχές του επόμενου χρόνου στα 25 ευρώ, αλλά και η αύξηση των ανασφάλιστων, είτε γιατί μένουν άνεργοι είτε γιατί είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και λόγω οφειλών στα ταμεία έχουν χάσει την ασφαλιστική τους ικανότητα , δημιουργούν ένα μεγάλο κύμα ανθρώπων που αναζητούν ασφαλιστικές λύσεις στον Ιδιωτικό τομέα .
Οι εταιρίες με νέα ή παλιά πακέτα ασφάλισης υγείας προσεγγίζουν αυτό το κοινό ,κυρίως με ετήσια ανανεωνόμενα συμβόλαια , προσφέροντας καλύψεις για πρωτοβάθμια ή και νοσοκομειακή περίθαλψη.
Μάλιστα όπως εκτιμούν άνθρωποι της αγοράς μετά τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου οι ασφαλίσεις υγείας μπαίνουν στο ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών και κυριαρχούν στις διαφημιστικές τους εκστρατείες .

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για προγράμματα υγείας καλέστε μας ΕΔΩ  και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.