Translate

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ημέρα Αποταμίευσης "Φροντίζω...Απολαμβάνω"

Αποταμιευτικά ΠρογράμματαΣτην Ελλάδα, έχει γίνει πλέον ευρέως κατανοητό ότι η σύνταξη – που μέχρι τώρα εθεωρείτο «υποχρέωση» του κράτους - είναι ατομική υπόθεση του καθενός εργαζομένου. Το κράτος, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, στοχεύει στο να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες του.
 Μία από τις σύγχρονες ανάγκες του καθένα μας είναι η εξασφάλιση του βιοτικού επιπέδου ζωής του ιδίου και της οικογένειάς του για όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η χρήση σύγχρονων ασφαλιστικών, αλλά και επενδυτικών «εργαλείων» είναι απαραίτητη για την καλύτερη επίτευξη αυτού του στόχου.
Ο καταναλωτής ωφελείται διπλά από την επιλογή ενός αποταμιευτικού προγράμματος, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών επενδυτικών και αποταμιευτικών προγραμμάτων που δημιουργεί η ασφαλιστική αγορά και τα οποία μπορούν να προσαρμοσθούν στις δικές του ανάγκες.
Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν προϊόντα ευέλικτα, τα οποία μπορούν να προσαρμοσθούν στην εκάστοτε οικονομική τους κατάσταση και να ταιριάζουν στο επενδυτικό τους προφίλ.
Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα αποταμιευτικά προγράμματα που διατίθενται στην Ασφαλιστική  αγορά συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντοςΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.