Translate

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τι είναι η ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων και πως καλύπτει τον ασφαλισμένο


Σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν είτε στα στάνταρ ασφαλιστικά τους πακέτα, είτε σαν πρόσθετη επιλογή την ασφάλιση για θραύση κρυστάλλων του αυτοκινήτου.
Σαν ασφαλιστική κάλυψη είναι αντίστοιχα αναγκαία, όπως αυτή της οδικής βοήθειας , χαμηλού κόστους και καλύπτει το ασφαλιζόμενο αυτοκίνητο για τις παρακάτω περιπτώσεις...


Επισκευή η αντικατάσταση κρυστάλλων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων τοποθέτησης στα πλαϊνά παράθυρα, στο μπροστινό και πίσω παρμπρίζ.

Στην κάλυψη συνήθως δεν συμπεριλαμβάνονται οι εμπρόσθιοι και οι οπίσθιοι φανοί, οι δείκτες αλλαγής πορείας και τα πλαστικά παράθυρα, πλαστικά παρμπρίζ και πλαστικές ηλιοροφές.
Η ασφαλιστική κάλυψη ξεκινά συνήθως με κεφάλαιο 1.000€ ή 1.200€ ή 2.000€ που είναι συνήθως και το ανώτερο ποσό .
Συνήθως σε αυτή την ασφαλιστική κάλυψη υπάρχουν εξαιρέσεις για ανοιχτά αυτοκίνητα δεν καλύπτεται η θραύση υάλινων επιφανειών του έστω και στα πιο πάνω μέρη του.
Επίσης δεν καλύπτεται η θραύση που οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα εκτός εάν αποκλειστικά υπαίτιό τους είναι ο οδηγός του ασφαλισμένου αυτοκινήτου.
Σε περίπτωση θραύσεως ενός ή περισσοτέρων κρυστάλλων στην διάρκεια του ασφαλιστικού συμβολαίου η αντικατάστασής τους γίνεται με καταβολής του αντιτίμου της αξίας τους από την ασφαλιστική εταιρία . Αν υπάρχει υπόλοιπο στο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το διάστημα αυτό αν υπάρξει εκ νέου ανάγκη αντικατάστασης και ο ασφαλισμένους θα επιβαρυνθεί με το επιπλέον ποσό ή εκτός αν έχει καταβάλλει συμπληρωματικά ασφάλιστρα .
Οι μεγάλες εταιρείες αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα διαθέτουν δίκτυα καταστημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε η αντιμετώπιση της οποιασδήποτε ζημιάς να γίνεται γρήγορα και εύκολα. Συνεργάζονται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες και συνήθως με το ασφαλιστήριο υποδεικνύονται και οι συνεργαζόμενες εταιρίες
Στην περίπτωση που κάποιος δε διαθέτει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, το κόστος ζημιάς εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου και του κρυστάλλου.
 Επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα μας πατώντας ΕΔΩ  και ανακαλύψτε το χαμηλότερο ασφάλιστρο της αγοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.