Translate

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Στο μικροσκόπιο δικαιοσύνης και ασφαλιστικών εταιριών η φωτιά σε μονάδα ανακύκλωσης που προκάλεσε τοξικό νέφος στην Αθήνα


63246346

Πολλά ερωτηματικά ανακύπτουν από την φωτιά σε μονάδα ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο ,το περασμένο Σάββατο , η οποία εκτός των άλλων προκάλεσε προβλήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής από το νέφος που δημιουργήθηκε.



Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χθες, μετά από μεγάλες προσπάθειες, και σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε ταχεία εξέλιξη οι ανακρίσεις για την πλήρη και σε βάθος διαλεύκανση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.
Ωστόσο, ζήτημα ανακύπτει και για το θέμα της ασφάλισης της επιχείρησης, η οποία φέρεται να είναι ασφαλισμένη σε τρεις ασφαλιστικές εταιρίες, οι οποίες προφανώς θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα για την υπόθεση όπως εξελίχθηκε και συγκεκριμένα στον τρόπο που προκλήθηκε και στα μέσα κατάσβεσης που υπήρχαν .
Σε πολλά δημοσιεύματα σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής επισημαίνεται, η αναρχία που επικρατεί στην περιοχή του Ασπροπύργου στην λειτουργία επιχειρηματικών μονάδων και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους κατοίκους και το περιβάλλον.



Πηγή:asfalisinet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.