Translate

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αμφιάλη Κερατσινίου 27 Νοεμβρίου

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αμφιάλη Κερατσινίου  27 ΝοεμβρίουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αμφιάλη Κερατσινίου
στις 27 Νοεμβρίου 2013

Η Ακαδημία TAEKWONDO JAGUAR για 16η συνεχόμενη χρονιά παρέχει τις προπονητικές της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Στις 27 Νοεμβρίου 2013 από τις 15:00 έως και τις 20:30 στη σχολή του Κερατσινίου θα εγκατασταθεί ειδικό κλιμάκιο του Κέντρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας, όπου κάθε πολίτης μπορεί να προσέλθει είτε με την ατομική του κάρτα αιμοδοσίας είτε μπορεί να δηλώσει συγκεκριμένο άνθρωπο που επιθυμεί να βοηθήσει.

Στο κλιμάκιο θα παρευρίσκεται επιστημονικό προσωπικό, όπως Ιατροί & Νοσηλευτές για την απόλυτη ασφάλεια της διαδικασίας. Ενώ είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται ότι η αιμοδοσία δεν είναι σωτήρια μόνο για όποιον χρειάζεται αίμα, αλλά μπορεί να ωφελήσει σημαντικά και την υγεία του αιμοδότη.

Σχετικά με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAEKWONDO JAGUAR: Η πρώτη σχολή της ακαδημίας δημιουργήθηκε και λειτουργεί έως και σήμερα στην Αμφιάλη Κερατσινίου από το 1986. Ο ιδρυτής της σχολής & δάσκαλος είναι ο MASTER ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΑΣ TKD 8 DAN, ο οποίος διαγράφει εξαιρετική πορεία στον χώρο του αθλήματος, ενώ πρόσφατα εκλέχθηκε και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.
Ενώ από το 1996 η ακαδημία επεκτάθηκε με μια επιπλέον σχολή που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του Διόνυσου. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Ακαδημία είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ETU) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WTF) του Taekwondo.

Επικοινωνία
Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ακαδημία
και συγκεκριμένα με την υπεύθυνη της σχολής Κερατσινίου κα Πετροπούλου Γρηγορία στα τηλέφωνα 210 4321191, 693 6595743 και τις ώρες από τις 15:00 έως και τις 22:00.

Η σχολή βρίσκεται επί των οδών Δεμερτζή 62 & Ηπείρου 2Α, Αμφιάλη Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.