Translate

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Έχω ήδη πρόβλημα υγείας. Μπορώ να ασφαλιστώ;


 



Η Generali, που πάνω από έναν αιώνα προστατεύει ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς, δημιούργησε ένα νέο, σύγχρονο πρόγραμμα υγείας, υψηλών προδιαγραφών, για την ολοκληρωμένη προστασία και φροντίδα της υγείας σας.

Το Medical Prime σχεδιάστηκε για εσάς που παρακολουθείτε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της εποχής αλλά βλέπετε το αύριο με αισιοδοξία. Εσείς που αποζητάτε το προσιτό αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα της φροντίδας σας. Το Medical Prime είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα υγείας που συνδυάζει αποτελεσματικά το προσιτό με το ποιοτικό.

Ο ιδανικός συνδυασμός Υγείας
Το Medical Prime είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα υγείας που σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε σας ανάγκη, 24 ώρες το 24ωρο. Εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τη σφραγίδα της Generali και τη συνεργασία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ενός από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Με το Medical Prime εξασφαλίζετε για εσάς και την οικογένειά σας πλήρη κάλυψη σε όλους του τομείς της Νοσοκομειακής και Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το ιατρικό ιστορικό σας, έχετε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικής και νοσηλευτικής μέριμνας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

Γιατροί κάθε ειδικότητας είναι στη διάθεσή σας για την πλήρη και συστηματική παρακολούθηση της υγείας σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και εξειδικευμένες εξετάσεις, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα, προηγμένα τεχνολογικά μέσα, και όλα αυτά σε ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος!

Μοναδικό όσο εσείς
Στη Generali πιστεύουμε ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και η θωράκισή της προτεραιότητα που, ανεξαρτήτως συγκυριών, θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και ουσιαστική.

Το Medical Prime είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται στις δικές σας μεταβαλλόμενες ανάγκες. Καλύπτει κάθε ανάγκη πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης της υγείας σας, δίνοντάς σας επιλογές ως προς την έκταση της κάλυψης και της συμμετοχής σας στα έξοδα.

Όλες οι παροχές του προγράμματος ενεργοποιούνται εύκολα και άμεσα με την απλή επίδειξη της κάρτας μέλους, η οποία σας καλύπτει:
Σε περίπτωση εισαγωγής στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια για:
  • Όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τη νοσηλεία (φάρμακα, εργαστηριακές αναλύσεις, ακτινολογικές εξετάσεις, αμοιβές νοσοκόμων, επίδεσμοι, νάρθηκες) καθώς και:
    • αμοιβή χειρουργού και
    • αμοιβή αναισθησιολόγου.
Σε περίπτωση εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, για: 
  • Ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στα συμβεβλημένα Νοσοκομεία και Πολυϊατρεία.
  • Ετήσιο check-up.
  • Εξειδικευμένα πακέτα ελέγχου υγείας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Το Medical Prime είναι ένα ξεχωριστό ασφαλιστικό προϊόν που σχεδιάστηκε για να εκπληρώνει τη δέσμευση για προσφορά «ασφάλειας». Πρωτοποριακό για την εποχή του, το πρόγραμμα προσφέρει μοναδικές καλύψεις που δεν προσφέρονται σε κανένα άλλο πρόγραμμα υγείας, όπως:
  • Κάλυψη νοσηλείας τοκετού
  • Κάλυψη σε γνωστές προϋπάρχουσες παθήσεις
  • Συγγενείς παθήσεις
  • Επεμβάσεις αισθητικής
  • Θεραπείες / επεμβάσεις για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας 
Μια ξεχωριστή λύση στην ποιοτική φροντίδα της υγείας, από την Generali. 
Για περαιτέρω πληροφορίες τηλεφωνήστε στα 211 4039370 η 6938 009 777
εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.