Translate

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εικόνες σοκ στο Παναρκαδικό νοσοκομείο! Επικίνδυνα σκουπίδια «πνίγουν» την υγεία (ΦΩΤΟ)


 http://www.healthreport.gr/images/ArticleImages/108/9190bf84-9368-48d8-a552-a58fd19f9ff9.jpg


Μια απίστευτη εικόνα αντικρίζει κανείς διερχόμενος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου: σακούλες σκουπιδιών με άκρως επικίνδυνο περιεχόμενο εκτεθειμένες στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το νοσοκομείο της Αρκαδίας που υποτίθεται ότι προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες ασθενείς, χάρη πάντα στις προσπάθειες του προσωπικού, φαίνεται πως μόνο συνθήκες υγείας δεν προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής.


Στο χώρο του πάρκινγκ του νοσοκομείου εδώ και καιρό είναι στοιβαγμένος αμέτρητες σακούλες σκουπιδιών με επικίνδυνα νοσοκομειακά απόβλητα. Σύριγγες, οροί, σάκοι αίματος, βελόνες, μολυσμένες γάζες και μολυσματικά εργαστηριακά υλικά βρίσκονται έκθετα στους ανοικτούς χώρους του νοσοκομείου αποτελώντας εστία κινδύνου.




Το θέμα που ανέδειξε ο χειρουργός Γεώργιος Παπασταματάκης στην ιστοσελίδα docmed.gr, δείχνει ξεκάθαρα την εγκατάλειψη των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιφέρειας δεδομένου ότι το Παναρκαδικό νοσοκομείο εξυπηρετεί εκατοντάδες ασθενείς.



Βέβαια αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τους αρμόδιους να αφήσουν εκτεθειμένα τα επικίνδυνα υλικά σε χώρους μάλιστα όπου περνούν ασθενείς με ιδιαίτερα ευαίσθητους οργανισμούς. Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα υλικά περνούν στον υδροφόρο ορίζοντα αφού οι σακούλες των σκουπιδιών βρίσκονται εκεί για πάνω από δύο μήνες. Άλλωστε οι σάκοι έχουν πια σκιστεί και το άκρως επικίνδυνο υλικό έχει πέσει στο έδαφος.


Άλλα προεκλογική περίοδος…που χρόνος για τέτοια…



Πηγή:helthreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.