Translate

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πώς λειτουργεί η ασφάλιση υγείας;






Καθένας από λίγο κι όλοι μαζί για τον καθέναν ξεχωριστά. Κάπως έτσι χτίζεται η οικονομία κλίμακας στην ασφάλιση υγείας. Την εξηγεί με απλά λόγια αυτό το video:






Η ασφάλιση υγείας είναι μια οικονομία κλίμακας. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει κάθε ασφαλισμένος για το πρόγραμμα υγείας του συσσωρεύονται σε μια δεξαμενή ενεργητικού, που διαχειρίζεται η ασφαλιστική εταιρεία. Η δεξαμενή αυτή τροφοδοτείται συστηματικά από όλους τους ασφαλισμένους.

Όταν λοιπόν ένας ασφαλισμένος αντιμετωπίσει κάτι που καλύπτεται από το ασφαλιστικό του συμβόλαιο, η ασφαλιστική εταιρεία καλείται να τον αποζημιώσει. Για να τον καλύψει, αντλεί από τη δεξαμενή στην οποία συμβάλλουν όλοι. Δηλαδή, το κόστος των δαπανών υγείας του ενός μοιράζεται σε πολλούς. Έτσι, και τα ασφάλιστρα καθενός παραμένουν χαμηλότερα από τις πραγματικές δαπάνες υγείας του και η ασφαλιστική είναι σε θέση να καλύψει τους ασφαλισμένους της, όταν χρειαστεί.


Πέρα από άμεση αποζημίωση όμως, σας προσφέρουμε την ευελιξία να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Ας μελετήσουμε μαζί τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας που προσφέρουμε για νοσοκομειακή περίθαλψη, διαγνωστικές εξετάσεις και ειδικά επιδόματα.
Καλέστε στο 6938 009 777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.