Translate

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πυρ ομαδόν κατά διοικητή του Νοσοκομείου «Δαφνί»! Λουκέτο φοβούνται οι εργαζόμενοι


Πυρ ομαδόν κατά διοικητή του Νοσοκομείου «Δαφνί»! Λουκέτο φοβούνται οι εργαζόμενοι
 



Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος

Τα πυρά γιατρών και εργαζομένων για σκόπιμη υποβάθμιση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δαφνί», δέχεται ο διοικητής.

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν, μετά και το τραγικό περιστατικό του θανάτου ασθενούς από βαριά πάσχοντα, πως η υποβάθμιση του ψυχιατρικού νοσοκομείου ήταν σκόπιμη ώστε στο τέλος να μπει λουκέτο. Επιρρίπτουν μάλιστα ευθύνες στον διοικητή Παύλο Θεοδωράκη καθώς υπογραμμίζουν πως πολλές φορές έχουν θέσει τα καυτά ζητήματα του νοσοκομείου ενώ εκείνος αδιαφόρησε. Γι αυτό και ζητούν την παραίτησή του.

Μάλιστα η πενταμελής Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) διοργανώνει κινητοποίηση Τρίτη 26 Μαΐου στις 12 στα γραφεία της διοίκησης.
Ειδικότερα η η πενταμελής Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) διαμαρτύρεται έντονα «για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του νοσοκομείου μας που οφείλεται στις παραλήψεις της Διοίκησης.

Ο Διοικητής κύριος Θεοδωράκης όχι μόνο δεν έχει υλοποιήσει, αλλά δεν έχει ούτε καν απαντήσει σε κάποιο από τα πολλά γραπτά αιτήματά μας που έχουν κατατεθεί το τελευταίο ενάμιση έτος» και αφορούν:

1. στην πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού,

2. στην καθυστέρηση διορισμού ειδικευόμενων γιατρών,

3. στην απόπειρα κλεισίματος των δύο ψυχογηριατρικών τμημάτων του νοσοκομείου μολονότι αυτά εξυπηρετούν σημαντικές ανάγκες νοσηλείας ηλικιωμένων ασθενών και

4. στην έλλειψη ασθενοφόρου τις μέρες που το νοσοκομείο δεν έχει γενική εφημερία.

Πηγή:healthreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.