Translate

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τα πρώτα πανομοιότυπα τετράδυμα παγκοσμίως έγιναν 14 μηνών!


article-2638841-1E316A7100000578-852_634x413 
Αυτά τα πανέμορφα τετράδυμα κοριτσάκια είναι τα πρώτα στον κόσμο που γεννήθηκαν από το ίδιο ωάριο, ζυγίζοντας συνολικά 4.500 κιλά!

Οι υπερήφανοι γονείς Justin και Christine Clark είχαν προσπαθήσει για ένα μωράκι εννέα χρόνια πριν την απόκτηση των κοριτσιών μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης τον περασμένο Μάρτιο.

Οι χαριτωμένες μικρούλες είναι μόλις 14 μηνών και έχουν φτάσει σε ένα άλλο ορόσημο στη ζωή τους, αφού άρχισαν κιόλας να φοιτούν στον παιδικό σταθμό του Νοσοκομείου Rotherham στο Yorkshire όπου γεννήθηκαν.

Στις 24 εβδομάδες της εγκυμοσύνης η κ. Clark μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύσπνοια, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να διατηρήσουν την εγκυμοσύνη υπό έλεγχο μέχρι την 30η εβδομάδα, όταν τα κορίτσια γεννήθηκαν με καισαρική τομή.

“Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για εμάς, καθώς προσπαθούσαμε για εννέα χρόνια να αποκτήσουμε παιδί και δεν τα είχαμε καταφέρει. Όταν μάθαμε ότι περιμένουμε τετράδυμα απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, μέχρι που τα είδαμε με τα μάτια μας”, αναφέρουν οι ευτυχισμένοι γονείς.


Πηγή:infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.