Translate

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Μητέρα 9 παιδιών προετοιμάζεται έναν ολόκληρο χρόνο για τα Χριστούγεννα!

article-2528475-1A43D27D00000578-608_634x595

Εάν πιστεύετε ότι οι προετοιμασίες σας για τα Χριστούγεννα είναι πυρετώδεις τότε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της οικογένειας Warriner από την πόλη Bournemouth της Αγγλίας.

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή ξεκινούν από τον Ιανουάριο. Η μητέρα Rayna Warriner δημιουργεί το καθιερωμένο πρόγραμμα, το οποίο...
όλη η οικογένεια ακολουθεί με μεγάλη ακρίβεια. Η 39χρονη γυναίκα διοργανώνει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 9 παιδιά της ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Μάλιστα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξεφύγει από τον προϋπολογισμό ύψους 3.000 £ ξεκινά τις αγορές της κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων του νέου έτους, 11 μήνες πριν την Πρωτοχρονιά!

“Για τους περισσότερους τα Χριστούγεννα είναι μια γεμάτη μέρα, όμως για μένα δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες. Ακούω πολλούς γνωστούς μου να αγχώνονται που περιμένουν 9 άτομα για το εορταστικό δείπνο και ξαφνιάζονται όταν τους λέω ότι μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Νομίζω ότι το κλειδί για ήρεμα Χριστούγεννα με μια μεγάλη οικογένεια σαν τη δική μας είναι η οργάνωση”, εξηγεί η Rayna.

Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, η 39χρονη μητέρα καταγράφει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα τη λίστα με τα τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο γεύμα, γεμίζοντας δύο μεγάλα καρότσια με αγορές αξίας 550 £, συμπεριλαμβανομένης της καθιερωμένης γαλοπούλας 10,6 κιλών. Επιπλέον, χρειάζονται 5 νύχτες και 110 μέτρα χαρτί περιτυλίγματος για τη συσκευασία των δώρων.

Η Rayna η οποία εργάζεται ως σύμβουλος διαχείρισης του άγχους, αναφέρει ότι η εμπειρία του σχεδιασμού των Χριστουγέννων για την οικογένεια της την έχει εφοδιάσει με χρήσιμα διδάγματα για τους πελάτες της. Πρωτίστως, όμως, εκείνο που την ευχαριστεί είναι η ικανοποίηση και η χαρά που νιώθουν τα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.