Translate

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

4χρονο αγοράκι με IQ ίσο με του Einstein




Ο μόλις τεσσάρων ετών Sherwyn Sarabi άφησε άφωνους τους ειδικούς, αφού σύμφωνα με τα τεστ ευφυΐας , έχει δείκτη νοημοσύνης 160, όσο ακριβώς και οι Albert Einstein, Bill Gates και Stephen Hawking!

Ο μικρός, που από τα τρία του χρόνια πηγαίνει κανονικά σχολείο... σήμερα παρακολουθεί μαθήματα που απευθύνονται σε παιδιά 8 – 9 ετών, δηλαδή σε παιδιά με διπλάσια ηλικία από την δική του.

Ο Sherwyn είπε την πρώτη του λέξη σε ηλικία 10 μηνών και από εκείνη την στιγμή η εξέλιξη του ήταν φανταστική. Όταν ήταν 22 μηνών άρχισε να σχηματίζει ολοκληρωμένες προτάσεις και στα δεύτερα του γενέθλια γνώριζε όλες τις χώρες του κόσμου.

Όταν έγινε τριών ετών έγινε μέλος της Mensα, ενώ ταυτόχρονα μπορούσε να διαβάζει, να αναγνωρίζει τις λειτουργίες όλων των οργάνων του σώματος και να αναλύει επιστημονικά φαινόμενα όπως τα ηφαίστεια ή οι διάττοντες αστέρες.

Η μητέρα του υποστηρίζει ότι είναι ένα απόλυτα υγιές και χαρούμενο παιδί που του αρέσει να μιλά και δεν σταματά να την βομβαρδίζει με τις ερωτήσεις του. Έχει διαβάσει περισσότερα από 190 βιβλία, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις εγκυκλοπαίδειες , καθώς του αρέσει να μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.