Translate

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ο ιερέας που προκαλεί τροχαία οδηγώντας… μεθυσμένος

Σχετική εικόνα





Τελευταίο του… κατόρθωμα στον Πύργο – Είχε συλληφθεί και στην Πάτρα Πρέπει να είχε «κατεβάσει» ότι είχε απομείνει από το… άναμμα της θείας μετάληψης, που είχε δώσει στους πιστούς, ένας ιερέας, ο οποίος έσπειρε τον πανικό στο κέντρο του Πύργου… στην προσπάθειά του να παρκάρει το αυτοκίνητό του!
Οταν προκάλεσε τροχαίο και δεν δίστασε να ζητήσει και… τα ρέστα από τους περαστικούς που τον επέπληξαν, διαπιστώθηκε ότι ήταν… τύφλα στο μεθύσι!

Ο 40χρονος ρασοφόρος, που… τα είχε τσούξει για τα καλά πριν πιάσει το τιμόνι, αφού έκανε τη βόλτα του στους δρόμους της πόλης με το αγροτικό του, πριν λίγες ημέρες, επιχείρησε να παρκάρει σε μια στροφή επί της οδού Μιαούλη, σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Όμως, συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο ιερωμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με περαστικούς που συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους. Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες της Τροχαίας Πύργου για να καταγράψουν το συμβάν και να «συνετίσουν» τον… θερμόαιμο παπά, ο οποίος είχε βγει εκτός εαυτού.

Οταν, όμως, οι αστυνομικοί υπέβαλαν τον 40χρονο κληρικό σε αλκοτέστ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο δείκτης αλκοόλ στο αίμα του είχε χτυπήσει… κόκκινο! Ετσι, ο «άτακτος» ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και πρόκληση ατυχήματος, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που προκαλεί επεισόδιο ο συγκεκριμένος ιερέας. Είχε συλληφθεί και στην Πάτρα από την Τροχαία (στην οδό Γούναρη) ενώ επέστεφε «τύφλα» από «ελληνάδικο»!

Το «χρονικό» της πρώτης σύλληψης Το συμβάν είχε γίνει τον Αύγουστο του 2015. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα καθώς… ο οδηγός του (ο παπάς) περνούσε τις διασταυρώσεις παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη!Ο ιερέας και η παρέα του διασκέδαζαν μέχρι πρωίας σε γνωστό ελληνάδικο επί της οδού Αγίου Ανδρέου και είχαν γίνει… ντίρλα!

Είναι δε χαρακτηριστικό πως ο παπάς προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει την σύλληψη, και στην κυριολεξία έδωσε «σόου» στη μέση της Γούναρη! Το οποίο σόου συνεχίστηκε και στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού όπου μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες! Ο παπάς έπεφτε στα γόνατα και προσκυνούσε την εικόνα της Παναγίας στο Μέγαρο της Αστυνομίας ζητώντας συγχώρεση!

Μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα πιστόλι και ένα μικρό μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο ιερέας (που δεν υπηρετεί στην μητρόπολη Πατρών) και οι δύο άλλοι που επέβαιναν στο όχημα να συλληφθούν.

Και οι τρεις άνδρες που αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι, κατηγορούνται για οπλοκατοχή, ωστόσο ακόμη δεν έχει προκύψει σαφώς ποιός από τους δύο ήταν ο ιδιοκτήτης του όπλου. Πιθανότατα να μην ανήκει στον ιερέα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου», ο ιερέας έχει και «παρελθόν»!

Είχε κατηγορηθεί από τον Μητροπολίτη του πως… πυροβολούσε σε πανηγύρια και μάλιστα προκαλώντας τους υπόλοιπους θαμώνες και «αμαυρώνοντας» το σχήμα του. Μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο πως… «θα βρει τον μπελά του από τον Μητροπολίτη, έτσι και τον συλλάβουν»

Πηγή:greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.