Translate

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ένας απλός παρκαδόρος για 25 ολόκληρα χρόνια κορόιδευε τους πάντες στη δουλειά.Έφτιαξε περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ και εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να ξέρει το όνομά του!






 




 Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί αυτή η ιστορία στο διαδίκτυο, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του άντρα.


Έξω από το ζωολογικό κήπο του Bristol στην Αγγλία, υπάρχει parking χωρητικότητας 150 θέσεων για αυτοκίνητα και 8 για λεωφορεία, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια το εισητήριο για τη χρήση του κοβόταν από έναν πολύ εξυπηρετικό υπάλληλο – 1,40 λίρες για τα αμάξια και 7 λίρες για τα μεγάλα οχήματα.

Ώσπου μια μέρα, χωρίς να έχει λείψει ποτέ στα 25 χρόνια υπηρεσίας του, ο υπάλληλος εξαφανίστηκε! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κάλεσαν στο δημαρχείο και ζήτησαν να τους στείλουν έναν καινούριο υπάλληλο, αυτοί όμως τους απάντησαν πως το parking ήταν υπό την ευθύνη του πάρκου!


Κάπου εκεί ξεκίνησε το μπέρδεμα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου να υποστηρίζουν πως ποτέ δεν είχαν προσλάβει κάποιον για τη διαχείριση του parking και με τους υπαλλήλους του Δήμου να τονίζουν πως κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν είχε σύμβαση για τη συγκεκριμένη δουλειά, ΠΟΤΕ!

Στο ενδιάμεσο, κάπου σε μία βίλα στη Γαλλία ή την Ισπανία, υπάρχει ένας άντρας που προφανώς είχε αυθαίρετα εγκαταστήσει ένα δικό του μηχάνημα για να κόβει εισητήρια, ενώ υπολογίζεται πως έβγαζε περίπου 560 λίρες την ημέρα για 25 ολόκληρα χρόνια!

Πηγή:syglonistiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.