Translate

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ασφαλίστε το αυτοκίνητο σας και ...Αδυνατίστε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ



Απίστευτο κι όμως αληθινό!



Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε ότι η οδήγηση μπορεί να προκαλέσει σίγουρα αύξηση του σωματικού βάρους. Κι όμως αν σκεφτείτε πιο έξυπνα και είστε και fan της γυμναστικής υπάρχει τρόπος να χάσετε κιλά και δεν μιλάμε για ένα και δύο. Με ποιον τρόπο συμβαίνει αυτό όμως;

Νερό πάντα μαζί σας: Κρατήστε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερό στην ποτηροθήκη σας ώστε να μπορείτε να καταναλώνετε αρκετά λίτρα.

Να έχετε μαζί σας και υγιεινά σνακ: Ξεχάστε το junk food! Έχετε μαζί σας μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς, φρέσκα φρούτα και να τα καταναλώνετε όταν αισθάνεστε ελαφρώς πεινασμένοι. Αν ξέρετε ότι θα θα βρίσκεστε στο αυτοκίνητο για ώρες, φροντίστε να έχετε ένα υγιενό γεύμα μαζί σας, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε το drive-through σε διάφορα εστιατόρια. Τρώγοντας κάθε λίγες ώρες κρατάτε μειωμένο το αίσθημα της πείνας και μπορείτε να αποτρέψετε την υπερκατανάλωση τροφής.

Ένα ζευγάρι αθλητικά μαζί σας: Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χτυπήσει η έμπνευση. Θα μπορούσατε να πάτε να δείτε ένα φίλο σας και ξαφνικά να θέλετε, να δοκιμάσετε παρέα ένα νέο μάθημα γυμναστικής στο γυμναστήριο της γειτονιάς του. Γι αυτό έχετε ένα επιπλέον ζευγάρι πάνινα παπούτσια και μια φόρμα στο αυτοκίνητό σας.

Ένταση στις μελωδίες: Διασκεδάστε και χορέψτε στο φανάρι με το τραγούδι που λατρεύετε αυτό το διάστημα.
Ανακαλύψτε το οικονομικότερο ασφάλιστρο της αγοράς ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.