Translate

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για 10.000 voucher

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικοι σταθμοι εσπα




Νέοι πίνακες θα αναρτηθούν από την ΕΕΤΑΑ την επόμενη εβδομάδα για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ και την ανακατανομή των voucher. Τα νέα αποτελέσματα θα εκδοθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Μετά την ανάρτηση των νέα αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί των voucher και να αποσταλούν από τις δομές τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής και αποκλειστική προθεσμία την 6 Οκτώβρη ημέρα Παρασκευή.


Η ΕΕΤΑΑ Α.Ε., με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους, σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του προϋπολογισμού, όπως αυτός θα διαμορφωθεί.


Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Γκοτζόπουλου λίγο πριν κλείσουν οι νέες αιτήσεις ξεπερνούσαν τις 10.000 για τα μη χρησιμοποιημένα vouchers και την εξασφάλιση μιας θέσης σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της χώρας. Σε επικοινωνία που είχαν τα dikaiologitika news με στελέχη της ΕΕΤΑΑ χθες δεν υπάρχε ακόμη εικόνα για το σύνολο των αιτήσεων.

Όπως ενημέρωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, Θεόδωρος Γκοτσόπουλος με βάση τα περσινά δεδομένα θα δοθούν περίπου 15.000 vouchers.


Πηγή:edikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.