Translate

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η AIG λανσάρει ασφάλιση επώνυμων ρούχων

Versace-Haute_Couture_01

Στην Αμερική φυσικά και συγκεκριμένα το τμήμα “Private Client”, το οποίο εξυπηρετεί πελάτες υψηλής αξίας και χαρτοφυλακίων...

Η ασφάλιση αφορά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ υψηλής ραπτικής και pret a porter επώνυμων σχεδιαστών, καθώς και ιστορικά κοστούμια. Προσφέρεται κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς ή καταστροφής των ρούχων απο πλημμύρα, μούχλα ή σκώρο. Καλύπτονται επίσης τα έξοδα μετακίνησης σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να μεταφέρει την γκαρνταρόμπα του αλλού λόγω πιθανής απειλής.

Καλύπτονται επίσης καθαριστήρια και σοβαρές επιδιορθώσεις – προϋπόθεση για να γίνουν αποδεκτά τα ρούχα ή το ρούχο σε «εγκαταστάσεις ασφαλής αποθήκευσης ρουχισμού», κάτι στο οποίο καταφεύγουν πολλοί υπερ-προνομιούχοι αυτής της ζωής προκειμένου να εξασφαλίσουν τα, συνολικής αξίας μπορεί και εκατομμυρίων ευρώ, ρούχα τους.

Όπως και αυτοί που συλλέγουν έργα τέχνης, αυτοκίνητα - αντίκες ή παλαιά κρασιά, οι πελάτες που επενδύουν στην γκαρνταρόμπα τους έχουν εξίσου μεγάλο πάθος με τα αποκτήματά τους και φυσικό είναι να θέλουν να τα προστατέψουν, δήλωσε σχετικά και η AIG κατά το λανσάρισμα.

Η άνω κάλυψη προσφέρεται συμπληρωματικά στην Ασφάλιση Σπιτιού και συγκεκριμένα στο κομμάτι «Ιδιωτικές Συλλογές».

Οι άνθρωποι της AIG με την συνεργασία μεγάλης αλυσίδας αποθήκευσης πολύτιμων ρούχων πραγματοποιούν εκτίμηση κινδύνων, αναπτύσσουν σχέδια άμεσης φύλαξης σε περίπτωση που συμβεί μια φυσική καταστροφή όπως πυρκαγιά ή σεισμός και παρέχουν στους πελάτες σειρά από ειδικούς συμβούλους για την σωστή προστασία και διατήρηση των συλλογών τους.

Προς το παρόν διατίθεται μόνο στη Νέα Υόρκη και το Τέξας, αλλά σύντομα σύμφωνα με την εταιρεία, η κάλυψη θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες Πολιτείες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.