Translate

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ





Ελεγχουμε την πρώτη σελίδα του ασφαλιστηρίου μας. Εαν διαπιστώσουμε...
οτι δέν ειναι σύμφωνη με αυτά που εχουμε ζητήσει, με την πρόταση ασφάλισης η με τα στοιχεία που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματός μας, την επιστρέφουμε στην ασφαλιστική εταιρία προκειμένου να την τροποποιήσει.
Διαβάζουμε προσεκτικά τους όρους ασφάλισης, για να ενημερωθουμε πλήρως για όλα οσα ισχύουν για την ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου μας και την αστική μας ευθύνη έναντι τρίτων.
Φροντίζουμε ωστε η άδεια οδήγησής μας να είναι πάντα σε ισχύ και να μήν έχει λήξει. Πρίν απο την κάθε λήξη της, φροντίζουμε για την έγκαιρη ανανέωσή της.
Δεν επιτρέπουμε την οδήγηση του αυτοκινήτου μας σε νέο οδηγό, δηλαδή σε άτομο κάτω των 23 ετών η με άδεια οδήγησης που αποκτήθηκε σε διάστημα μικρότερο των δώδεκα μηνών, εφόσον δέν εχουμε την σχετική ασφαλίστική κάλυψη.
Ελέγχουμε την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου μας σε ετήσια βάση και αν χρειάζεται να την αναπροσαρμόσουμε, εφόσον το ασφαλίζουμε για πυρκαγιά, κλοπή ή ίδιες ζημιές.
Δέν παραλείπουμε να ενημερώνουμε την ασφαλιστική μας εταιρία για οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία η στην κυριότητα του αυτοκινήτου μας, που θα συμβεί κατα την διάρκεια της ασφάλισης.


Επισκεφθείτε μας ΕΔΩ  η εναλλακτικά καλέστε στα 211 4039370 και 6938 009 777 και ανακαλύψτε το οικονομικότερο ασφάλιστρο της αγοράς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.