Translate

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Πως θα επιλέξω την κάλυψη υγείας που ταιριάζει σε εμένα και την οικογένεια μου;





Η λύση είναι να μιλήσουμε με έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο ο οποίος θα έχει την απαιτούμενη γνώση και την ικανότητα να την μεταδώσει δώσει στον πελάτη του.


Στο παρελθόν χρειαζόμασταν κάποιον να μας δώσει την πληροφορία. Σήμερα όμως χρειαζόμαστε κάποιον να μας ακούσει, να φιλτράρει τις πληροφορίες και μέσα από τη γνώση και την εμπειρία του, να μας δώσει τη σωστή συμβουλή.

Μόνο με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου μπορεί κάποιος να διασφαλίσει καλύτερα ότι πολυτιμότερο έχει σήμερα (υγεία, οικογένεια, εισόδημα, περιουσία). Είναι σαν την καλή και αξιόπιστη εγγύηση καλής λειτουργίας του προιόντος.

Επιλέξτε έναν επαγγελματία που θα απαντά άμεσα στις κλήσεις και στα emails σας, δε θα σας πιέζει να λάβετε μία απόφαση και θα σας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφασίσετε όταν θα είστε εσείς έτοιμοι, να είναι ειλικρινής, αξιόπιστος και εχέμυθος, να σας εξηγεί με απλά κατανοητά λόγια τις απορίες σας και το πιο σημαντικό να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να ‘’ακούσει’’ εσάς…

Η επιλογή του ασφαλιστικού συμβούλου είναι τόσο σημαντική όσο και η επιλογή του γιατρού ή του λογιστή μας.

Δεν κάνουν όλες οι λύσεις για όλα τα προβλήματα!!!
Εσείς πώς θα επιλέξετε τη σωστή κάλυψη υγείας για εσάς και την οικογένεια σας;

Τηλεφωνήστε στα 211 4039370 η 6938 009 777 για ένα ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.
Εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.