Translate

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δεκάδες ασφάλειες - μαϊμού πώλησε 48χρονος στην Πάφο



 





Δεκάδες φαίνεται να είναι τα πλαστά ασφαλιστικά συμβόλαια τα οποία εξέδωσε ο 48χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στην Πάφο.

Πολύ περισσότερα από ότι υπολογιζόταν είναι τα πλαστά ασφαλιστικά συμβόλαια τα οποία εξέδωσε ο 48χρόνος αλλοδαπός, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στην Πάφο.

Αυτό προέκυψε σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκο Τσαπή από τις έρευνες, που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς:

"Διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε εκδώσει ακόμη 74 συμβόλαια ασφάλειας αυτοκινήτων τα οποία δεν είναι καταχωρημένα στις ασφαλιστικές εταιρείες".

Τα συμβόλαια αφορούν μία ασφαλιστική εταιρεία και διερευνάται κατά πόσον ο ύποπτος εφάρμοζε την ίδια τακτική και με άλλες εταιρείες: "Το ποσό που απέσπασε φτάνει τις 15 χιλιάδες ευρώ. Προτρέπονται οι πολίτες να αποτείνονται σε εγκεκριμένα γραφεία ασφαλιστικών εταιρειών".

Το πρωί ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Δικαστήριο Πάφου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες.


Νωρίτερα.

Υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 48χρονου Ρουμάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος φέρεται, κατά την περίοδο Μαΐου και Αυγούστου 2014, να εξέδωσε συνολικά 74 ασφαλιστήρια συμβόλαια δύο ασφαλιστικών εταιρειών, έναντι χρηματικής αμοιβής, από διάφορους πελάτες.
Για τα πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, ο 48χρονος φέρεται να εισέπραξε από τους πελάτες το συνολικό ποσό των €15.038.

Εναντίον του 48χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Πηγή:ant1iwo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.