Translate

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Πάνω από 2 δις θα καταβάλλουν οι ασφαλιστικές για τα αεροπορικά δυστυχήματα



Περισσότερα από 2 δις δολάρια θα καταβάλλει η ασφαλιστική βιομηχανία για τα αεροπορικά δυστυχήματα που συνέβησαν το 2014.

Τα δυστυχήματα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα καθιστούν το τρέχον έτος τη χειρότερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας όσον αφορά τις ανθρώπινες απώλειες, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να οδηγήσουν σε αλλαγές όσον αφορά την πολιτική που ακολουθεί η ασφαλιστική βιομηχανία σε αυτό τον κλάδο. Ήδη υπάρχουν εταιρείες που προσανατολίζονται σε αυξήσεις ασφαλίστρων.

Σύμφωνα με τους Financial Times οι ασφαλιστικές ζητούν πληροφορίες για τις εναέριες διαδρομές και υπάρχει πιθανότητα να επανεξετάσουν τις καλύψεις τους σε περιοχές όπου εξελίσσονται εμπόλεμες συρράξεις και εμφύλια διαμάχη.

Συνολικά 680 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το 2014. Θυμίζουμε ότι το Μάρτιο εξαφανίστηκε η πτήση MH370 των μαλαισιανών αερογραμμών με 239 επιβάτες, ο μαλαισιανό αεροσκάφος που κατερρίφθη τον Ιούλιο στην Ουκρανία με 295 επιβάτες, την συντριβή αεροσκάφους στην Ταιβάν με 48 νεκρούς και την τραγωδία με το Αλγερινό σκάφος στο οποίο επέβαιναν 116 άνθρωποι και συνετρίβη στην περιοχή Τιλέμσι του Μάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.