Translate

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

"ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
















Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στην ζωή που δεν αντιμετωπίζονται καθόλου εύκολα και εξαρτώνται από τις αντοχές και από τις ανοχές του καθενός. Προσωπικά για παράδειγμα δε θα άντεχα να έβλεπα ένα...
αγαπημένο μου πρόσωπο να υποφέρει ή να ταλαιπωρείται για όλη του την ζωή ή και να χαθεί επειδή εγώ δε φρόντισα να προνοήσω κατάλληλα γι αυτό την στιγμή που έπρεπε.

Προσωπικά θεωρώ ως μέγιστη συνεισφορά της ανθρώπινης πρόνοιας, την δυνατότητα χρησιμοποίησης κάθε δυνατής επιλογής σε θέματα υγείας ακριβώς εκείνη την ώρα που θα χρειαστεί. Διότι η ταχύτητα σε αυτά τα θέματα έχει σώσει ζωές σε πλείστες περιπτώσεις .
Η ασφάλεια νοσοκομειακής περίθαλψης υπηρετεί έναν συγκλονιστικό σκοπό: να σώσει ή να παρατείνει μια ζωή!

Για ποιο λόγο πρέπει να ασφαλιστώ
Υποκειμενικά οι λόγοι μπορεί να ποικίλουν:
-Ποιοτική νοσηλεία
-Εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα νοσηλευτήρια
-Έλλειψη εκτίμησης στα δημόσια νοσοκομεία
-Ξενοδοχειακές παροχές
-Κοινωνική αναγνώριση
Αντικειμενικά οι λόγοι είναι οι εξής:

Κάθε άνθρωπος νοσηλεύεται στη ζωή του κατά μέσο όρο 4-5 φορές. Κανείς δε γνωρίζει σε ποια ηλικία θα χρειαστεί να γίνει αυτό. Κανείς δε γνωρίζει τι θα του συμβεί. Κανείς δε γνωρίζει που θα χρειαστεί να νοσηλευτεί. Θα πρέπει να πάει σε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο; Θα μείνει στην Ελλάδα ή θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό; Αυτό θα εξαρτηθεί από το είδος της πάθησης και από το που βρίσκεται ο κατάλληλος γιατρός ή η κατάλληλη κλινική.

Οι εξειδικεύσεις στην ιατρική διευρύνονται διαρκώς ενώ συνεχώς νέες ασθένειες εμφανίζονται και μεταλλάσσονται καθιστώντας το μέλλον αβέβαιο.
Η ασφάλιση δίνει την δυνατότητα όλων των επιλογών χωρίς το άγχος του κόστους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ταχύτητα δράσης παρακάμπτοντας τις αγκυλώσεις των κρατικών ταμείων που πολλές φορές έχουν αποδειχθεί καταστρεπτικές ή μοιραίες.


 Καλέστε στα 211-4039370   κιν. 6938 009 777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας  πατώντας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.