Translate

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

My Family First - Ασφάλεια Ζωής


http://www.eurolife.gr/EFGImages/myfamilyfirst/landing/iamahero.png
 



Ένα πρόγραμμα οικονομικής προστασίας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα. Δεν χρειάζεται να είστε σούπερ ήρωας το μόνο που χρειάζεται σήμερα είναι προγραμματισμός και αποφασιστικότητα:


Προστασία οικογένειας

Εξασφαλίστε οικονομικά την οικογένειά σας με ένα κεφάλαιο που καταβάλλεται εφάπαξ σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ασθένεια ή ατύχημα, ακόμη κι αν αυτή συμβεί την επόμενη κιόλας μέρα από την έναρξη του προγράμματος.


Επιλογές στα μέτρα σας

Αγοράστε επιπλέον κεφάλαιο και αυξήστε έως 3 φορές το ποσό που θα καταβληθεί στην οικογένειά σας σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.


Χαμηλό κόστος εκκίνησης

Αντιμετωπίστε εύκολα το κόστος του προγράμματος. Επιλέξτε διάρκεια και ύψος κεφαλαίου ασφάλισης και καταβάλλετε στην αρχή χαμηλό ασφάλιστρο, που αυξάνεται κατά 5% κάθε χρόνο.

Για παράδειγμα, καταβάλλοντας μόνο 14€* από το μηνιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό σας εξασφαλίζετε κεφάλαιο μέχρι 100.000€ για την οικογένειά σας σε περίπτωση απώλειας ζωής. Ενδεικτικά, κατόπιν των ετήσιων αυξήσεων, κατά το τελευταίο έτος της ασφάλισης το μηνιαίο αυτό κόστος θα έχει διαμορφωθεί στα 20€.

* Το κόστος αφορά ενήλικα 40 ετών που επιλέγει ενδεικτικά διάρκεια προγράμματος 10 ετών και ύψος κεφαλαίου ασφάλισης 50.000€ για απώλεια ζωής και 100.000€ για απώλεια ζωής από ατύχημα.


Πρόσθετες καλύψεις

Συμπληρώστε την ασφάλισή σας με επιπλέον καλύψεις, όπως Ολική Μόνιμη Ανικανότητα, Premium Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών+ κ.ά., για να εξασφαλίσετε μια πρόσθετη ασπίδα προστασίας για εσάς και την οικογένειά σας.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


3 Βασικές Ανάγκες που Καλύπτει η Ασφάλεια Ζωής
My Family First:
  1. Καλύπτει άμεσα το κενό που δημιουργεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό η ξαφνική παύση ενός ζωτικού εισοδήματος λόγω απρόοπτης απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα κατά τη διάρκεια ισχύος της ασφάλισης.
  2. Δίνει ανάσα στην οικογένειά σας που μένει πίσω. Τη βοηθά να αντιμετωπίσει με ηρεμία τις όποιες έκτακτες υποχρεώσεις.
  3. Προσαρμόζεται στις οικονομικές σας δυνατότητες σήμερα, για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς σας αύριο, με ένα αξιόλογο κεφάλαιο.



Θέλετε να ενημερωθείτε;

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, στείλτε μας τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Εναλλακτικά, καλέστε μας στο:
 

211 4039370 η 6938 009 777

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.