Translate

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Όμιλος Generali: Κόντρα στο ρεύμα!




Άνοιξε για τα καλά τα φτερά του το λιοντάρι της Generali, όπως δείχνει η πορεία της παραγωγής ασφαλίστρων της εταιρείας το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, η συνολική παραγωγή της Generali παρουσίασε αύξηση 7,5%, φτάνοντας τα € 92,7 εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, στο κλάδο ζωής η αύξηση παραγωγής είναι 10,8% και στις γενικές ασφαλίσεις 5,8%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Για να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης με την υπόλοιπη αγορά να αναφέρουμε ότι στο πρώτο τετράμηνο του έτους (Ιανουάριος-Απρίλιος) ενώ η ασφαλιστική αγορά σημείωνε νέα συρρίκνωση (η συνολική παραγωγή μειώθηκε κατά 3,6%), η Generali κινήθηκε κόντρα στο ρεύμα και παρουσίασε αύξηση παραγωγής κατά 6,9%.

Οι άνθρωποι της εταιρείας, όπως πληροφορείται το nextdeal.gr παρακολουθούν ιδιαίτερα τα στοιχεία στουςκλάδους υγείας, αυτοκινήτου και κατοικίας εκεί όπου πρόσφατα παρουσίασε νέα προϊόντα. Η εικόνα είναι ιδιαίτερα θετική καθώς στα συμβόλαια υγείας η άνοδος στις αιτήσεις αγγίζει το 23,66%, στα συμβόλαια αυτοκινήτου το 21,5% και οι αιτήσεις κατοικίας έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, το μερίδιο αγοράς της Generali για το 2014 αναμένεται να ξεπεράσει το 4% όταν στο τέλος του 2008, πριν δηλαδή αρχίσει η οικονομική κρίση, ήταν στο 2,7%.

Παράλληλα στη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών ο αριθμός του προσωπικού της εταιρείας αυξήθηκε κατά 14%, ενώ και ο αριθμός των συνεργατών της είχε σημαντική αύξηση.

Η Generali και οι άνθρωποι της αποδεικνύουν ότι η ρήση «στις κρίσεις υπάρχουν και ευκαιρίες» δεν είναι «παρηγορητική» για όσους πλήττονται αλλά αποτυπώνει μία πραγματικότητα. Η Generali είναι μία όαση δημιουργίας και ανάπτυξης σε ένα άνυδρο και υφεσιακό περιβάλλον.

Πηγή:nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.