Translate

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η απόλυτη ασφάλεια έγινε πραγματικότητα!


http://www.generali.gr/main/1/medicalSafetyclr.png

Η απόλυτη ασφάλεια έγινε πραγματικότητα!
Η Generali, που πάνω από έναν αιώνα ασφαλίζει με φροντίδα ό,τι είναι πιο πολύτιμο για εσάς, σας προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα υγείας, μοναδικό στο είδος του. Μελετώντας προσεκτικά τις εξελίξεις στο δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα υγείας και αξιολογώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής, σχεδίασε για εσάς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας πλούσιο σε καλύψεις και οικονομικά προσιτό.

Το νέο MEDICAL Safety είναι η απόλυτη λύση στα Νοσοκομειακά προγράμματα υγείας, τόσο δυναμικό που καλύπτει κάθε περίπτωση, και τόσο ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υγείας, που προσφέρει πλήρη κάλυψη στη δευτεροβάθμια, και όχι μόνο, περίθαλψη, στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με το ελάχιστο δυνατό κόστος!

Καλύπτει τα πάντα!

Η υγεία μας επηρεάζεται συνεχώς. Από τις συνθήκες της ζωής μας, τις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και από το πέρασμα του χρόνου. Στην κάθε ξεχωριστή φάση, οι ανάγκες μας διαφέρουν.
Η Generali το κατανοεί. Με το MEDICAL Safety σας διασφαλίζει την απόλυτη ευελεξία, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη σε εσάς, αλλά και την οικογένεια σας καθώς σας δίνει την δυνατότητα να ασφαλίσετε με προνομιακό ασφάλιστρο και τα παιδιά σας.

Ένα καινοτόμο, δυναμικό και σύνθετο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη πρόληψης, θεραπείας αλλά και αποκατάστασης, δίνοντάς σας πρόσβαση, στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα με τα πλέον προηγμένα ιατρικά μέσα.

Από ειδικές, υψηλού κόστους προληπτικές εξετάσεις, μέχρι και καλύψεις τριτοβάθμιας περίθαλψης όπως η νοσηλεία κατ’ οίκον και η κάλυψη εξόδων σε κέντρα αποκατάστασης, το MEDICAL Safety σας επιτρέπει να νιώθετε, και να είστε, πραγματικά ασφαλείς.

Μοναδικό όσο εσείς

Δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε από μια πλούσια επιλογή παροχών, δημιουργείτε ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
Το MEDICAL Safety διατίθεται αυτόνομο και δεν προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου άλλου προγράμματος στο οποίο θα προσαρτηθεί, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις σημαντικές παροχές και υπηρεσίες του.

Υγεία σημαίνει πρόληψη

Επιλέγοντας το νέο MEDICAL Safety της Generali, η πρόληψη της υγείας σας είναι εξασφαλισμένη! Μελετώντας τις σύγχρονες ανάγκες, η Generali σχεδίασε ένα ξεχωριστό πακέτο πρόληψης, που συμπεριλαμβάνει δωρεάν check-up, ειδικούς προληπτικούς ελέγχους, και ένα συντονιστικό κέντρο που βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για άμεση ιατρική βοήθεια και παροχή συμβουλών, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κορυφαία περίθαλψη, ασύγκριτη εξυπηρέτηση

Με το MEDICAL Safety αποκτάτε πρόσβαση στις υπηρεσίες κορυφαίων ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, στα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Επιπλέον, έχετε 100% κάλυψη στα ειδικά συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα, και συγκεκριμένα στο Ιασώ General, στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και στον Όμιλο Υγεία, τόσο σε περιπτώσεις επείγουσας εισαγωγής, όσο και στις επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία, ανεξαρτήτως απαλλαγής!

Η πληρωμή των ιατρικών εξόδων γίνεται άμεσα και εύκολα μέσω της Κάρτας Νοσηλείας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Οι βασικότερες παροχές του Medical Safety μέσω του Generali Call Center:
100% κάλυψη δαπανών για Χειρουργικές επεμβάσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό
90% κάλυψη δαπανών για Χειρουργικές επεμβάσεις σε ΗΠΑ και Καναδά

Δικαίωμα επιλογής νοσηλευτικού ιδρύματος, χωρίς περιορισμούς στο εξωτερικό
Κάλυψη δαπανών για χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, ραδιοθεραπείες

Check up ενηλίκων (14 εξετάσεις) και Check up ανηλίκων (5 εξετάσεις)
Ειδικούς Προληπτικούς Ελέγχους: Γαστροσκόπηση, Κολονοσκόπηση, κ.ά.

Επίδομα μητρότητας & Κάλυψη Νεογέννητου

Κάλυψη δαπανών επείγουσας υγειονομικής μεταφοράς, κ.ά.
Ιατρική καθοδήγηση μέσω Call Center, 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο

Περισσότερες Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα 211 4039370 η 6938 009 777 η

πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.