Translate

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η απόλυτη ασφάλεια… είναι πλέον εφικτή!


Η απόλυτη ασφάλεια… είναι πλέον εφικτή!


http://www.generali.gr/main/1/MEDICAL%20copy.jpg


Η Generali, που πάνω από έναν αιώνα ασφαλίζει με φροντίδα ό,τι είναι πιο πολύτιμο για εσάς, δημιούργησε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας, διασφαλίζοντας για εσάς την απόλυτη ασφάλεια!

Μελετώντας προσεκτικά τις εξελίξεις στο δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα υγείας, και αξιολογώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής, η Generali ανταποκρίνεται με ένα πρόγραμμα υγείας, μοναδικά ευέλικτο και πλούσιο σε καλύψεις.

Το νέο MEDICAL Safety είναι ένα ξεχωριστό και πλήρες Νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας, που προσφέρει πλήρη κάλυψη στη...
δευτεροβάθμια, και όχι μόνο, περίθαλψη, στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας, τόσο δυναμικό που καλύπτει την κάθε ανάγκη, και τόσο ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες. Και όλα αυτά με το ελάχιστο δυνατό κόστος.



Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, ειδικά σχεδιασμένο για τις προσωπικές σας ανάγκες
Οι συνθήκες της ζωής μας και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας συνεχώς αλλάζουν.
Στην κάθε ξεχωριστή φάση, αναζητούμε και την αντίστοιχη ευελιξία. Αυτή την ευελιξία προσφέρει η Generali με το Medical Safety. Ένα καινοτόμο, δυναμικό και ευέλικτο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη πρόληψης, θεραπείας αλλά και αποκατάστασης.

Με το Medical Safety αποκτάτε πρόσβαση στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα και τα πλέον προηγμένα ιατρικά μέσα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια πλούσια γκάμα παροχών, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.



Μοναδικό όσο εσείς

Η πληρότητα του MEDICAL Safety το καθιστά πραγματικά μοναδικό!
Χάρη στις απεριόριστες επιλογές που προσφέρει, το πρόγραμμα διατίθεται αυτόνομο και δεν προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου άλλου προγράμματος στο οποίο θα προσαρτηθεί, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις σημαντικές παροχές και υπηρεσίες του.
Ένα πρόγραμμα υγείας που καλύπτει τα πάντα! Από ειδικές, υψηλού κόστους προληπτικές εξετάσεις μέχρι και καλύψεις τριτοβάθμιας περίθαλψης όπως η νοσηλεία κατ’ οίκον και η κάλυψη εξόδων σε κέντρα αποκατάστασης.
Ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό πρόγραμμα υγείας, για να νιώθετε και να είστε πραγματικά ασφαλείς.

Επιπλέον, με το MEDICAL Safety, έχετε το δικαίωμα να ασφαλίσετε και τα παιδιά σας με προνομιακό ασφάλιστρο, διασφαλίζοντας έτσι και την απόλυτη θωράκιση της οικογένειας σας.



Υγεία σημαίνει πρόληψη

Επιλέγοντας το νέο MEDICAL Safety της Generali, η πρόληψη της υγείας σας είναι εξασφαλισμένη! Ένα ξεχωριστό πακέτο φροντίδας σχεδιάστηκε μοναδικά για εσάς, με δωρεάν check-up, διαγνωστικές εξετάσεις, ειδικούς προληπτικούς ελέγχους, ιατρικές επισκέψεις, και ένα συντονιστικό κέντρο που βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για την παροχή συμβουλών και άμεσης ιατρικής βοήθειας, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Κορυφαία περίθαλψη, ασύγκριτη εξυπηρέτηση
Με το MEDICAL Safety αποκτάτε πρόσβαση στις υπηρεσίες κορυφαίων ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, στα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και συγκεκριμένα στο Ιασώ General, στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και στον Όμιλο Υγεία.

Επιπλέον, με το MEDICAL Safety έχετε 100% κάλυψη στα ειδικά συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα, τόσο σε περιπτώσεις επείγουσας εισαγωγής, όσο και στις επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία, ανεξαρτήτως απαλλαγής!

Η πληρωμή των ιατρικών εξόδων γίνεται άμεσα και εύκολα μέσω της Κάρτας Νοσηλείας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Οι βασικότερες παροχές του Medical Safety μέσω του Generali Call Center:

100% κάλυψη δαπανών για Χειρουργικές επεμβάσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό (χωρίς νοσηλεία)
90% κάλυψη δαπανών για Χειρουργικές επεμβάσεις σε ΗΠΑ και Καναδά (χωρίς νοσηλεία)
Δικαίωμα επιλογής νοσηλευτικού ιδρύματος, χωρίς περιορισμούς στο εξωτερικό
Κάλυψη δαπανών για χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, ραδιοθεραπείες

Προληπτικούς ελέγχους υγείας (μετά από 6 μήνες)

Ειδικούς Προληπτικούς ελέγχους υγείας (μετά από 12 μήνες)

Check up ενηλίκων (14 εξετάσεις) και Check up ανηλίκων (5 εξετάσεις)

Γαστροσκόπηση, Κολονοσκόπηση, κ.ά.

Επίδομα μητρότητας & Κάλυψη Νεογέννητου

Κάλυψη δαπανών επείγουσας υγειονομικής μεταφοράς, κ.ά.
Ιατρική καθοδήγηση μέσω Call Center, 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο

Καλέστε στα 211-4039370 κιν. 6938 009 777 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.