Translate

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Άρχισαν οι απομακρύνσεις Διοικητών Νοσοκομείων! Ποιοι απολύθηκαν



Ξεκίνησαν ήδη οι απολύσεις Διοικητών Νοσοκομείων δια χειρός ηγεσίας υπουργείου Υγείας
Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσια νοσοκομεια


Την πόρτα εξόδου είδαν ήδη οι πρώτοι Διοικητές Νοσοκομείων , οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του HealthRepoort.gr δεν πέρασαν με καλό βαθμό την αξιολόγηση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Άλλωστε εδώ και εβδομάδες ο υπουργός Υγείας πέρασε από crash test έναν έναν όλου τους Διοικητές και Αναπληρωτές των Νοσοκομείων.


Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές όσοι δεν είχαν τηρήσει τον κατάλογο με τις υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει για το νοσοκομείο τους, εκλήθησαν από τον υπουργό Υγείας για …παρατηρήσεις.

Όσοι και πάλι δεν εκτέλεσαν το έργο τους αξιολογήθηκαν με χαμηλό βαθμό και αν δεν είδαν ήδη την πόρτα εξόδου είναι πιθανό να τη δουν σύντομα.
Ποιοι έφυγαν από το ΕΣΥ

Ήδη πάντως οι πρώτοι Διοικητές Νοσοκομείων απομακρύνθηκαν. Όπως δημοσιεύεται και σε σχετική υπουργική απόφαση, από το ΕΣΥ απομακρύνθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτης Ζυγούρης.
Την ίδια ώρα εκτός του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» έμεινε ο Αναπληρωτής Διοικητής Δημήτριος Δριμής.



Μάλιστα ο κ.Δριμής αντικαταστάθηκε ήδη από τον Βασίλειο Θεοδώρου ο οποίος διορίσθηκε στη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή. Ο κ.Θεοδώρου είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Καρόλου Πράγας (Τσεχίας) και θα εργάζεται στο νοσοκομείο με σχέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχοντας τριετή θητεία.


Δήμητρα Ευθυμιάδου
healthreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.