Translate

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η Πρόσθετη Αξία (Value Plus) στη Διαμεσολάβηση!

 logos


Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 10 η ώρα το πρωϊ, θα παρουσιαστεί στο Hilton η κοινοπραξία των τεσσάρων μεγάλων και γνωστών μονάδων, της Life Plan Insurance, της Mega Brokers, της Victory Promise και της Παρόν Ασφαλιστική, υπό την επωνυμία Value Plus.
Η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι ο δρόμος των συνεργασιών και των συνενώσεων, ανεξάρτητα από μεγέθη, αποτελεί τον μόνο σοβαρό δρόμο της διαμεσολάβησης, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και να επιτελέσει τον ουσιαστικό της ρόλο. Η επιθετική πολιτική που ασκείται τόσο από τις τράπεζες μέσω του bancassurance, όσο και από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες μέσω των Direct πωλήσεων, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί από μεμονωμένους ανεξάρτητους διαμεσολαβητές.
Τα τέσσερα επιτυχημένα διαμεσολαβητικά σχήματα στέλνουν ένα μήνυμα, ότι οι συνεργασίες, οι συνενώσεις και οι συνέργειες αποφασίζονται με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια και μάλιστα “εν ψυχρώ” και όχι “θερμώ”, όταν τα προβλήματα διογκώνονται. Οι αναμενόμενες αλλαγές στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς εντός του 2015 θα φέρουν σε ισχυρή θέση όσους διαμεσολαβητές κινηθούν έξυπνα, γρήγορα, μεθοδικά, με όραμα και πάντα στην κατεύθυνση των συνεργασιών.
 Πηγή:insurancedaily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.