Translate

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Aσφαλιστική απάτη με περισσότερες από 77 «σκηνοθετημένες» κηδείες



Η ασφαλιστική απάτη δεν έχει όρια . Ετσι ένας υπεύθυνος γραφείο κηδειών σκηνοθέτησε περισσότερες από 70 κηδείες, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρίες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metro.co.uk o Ρόμπιν Τζόρτζ Ναϊτ αποφάσισε να σκηνοθετήσει τις προπληρωμένες κηδείες περισσοτέρων από 70 πελατών, προκειμένου να πληρώσει τα έξοδα της επιχείρησής του, που φαίνεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεκροθάφτης φαίνεται να οργάνωσε ολόκληρη απάτη, καθώς πραγματοποίησε περίπου 77 κηδείες για να εισπράξει τα χρήματα από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες.
Ο άνδρας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τετραετή ποινή φυλάκισης και δήλωσε: «Είναι μια καθημερινή πάλη για μένα να ζω με τις συνέπειες των πράξεών μου, γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν απογοητευθεί και βρίσκονται σε μειονεκτική θέση».
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε: » Μετανιώνω για τις πράξεις μου και ζητώ συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους».
Ακόμη, αναφέρεται πως μια από τις ασφαλιστικές εταιρίες αρνείται να πληρώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα οι 38 εκ των 77 πελατών να χάσουν τα χρήματα που είχαν προπληρώσει για τις κηδείες τους.

Πηγή:asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.