Translate

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Updated app της Eurolife ERB για το αυτοκίνητο.








Είναι πρωί κι η μέρα σας μόλις στράβωσε! Ο ανυπόμονος τύπος με το κόκκινο ΙΧ μπήκε με φόρα από τ’ αριστερά και έπεσε πάνω στο δικό σας. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Ο χρόνος όμως έχει παγώσει. Μοναδικό αντίδοτο να ανοίξετε το updated app της Eurolife ERB Ασφαλιστικής για iPhone, iPad και iPod Touch...


Αστυνομία
Τίποτα δεν προχωρά εάν δεν έρθει επιτόπου η τροχαία! Το πρώτο σας κλικ στο app καλεί την Αστυνομία.

Βοήθεια
Τα επόμενα 2-3 κλικ καλούν Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος. Ευτυχώς, έχετε φορτώσει στο προφίλ σας τα στοιχεία του ασφαλιστικού συμβολαίου σας κι έτσι δεν χάνετε χρόνο να ψάχνετε τα χαρτιά σας. Εκεί βρίσκετε και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του ασφαλιστικού συνεργάτη σας, για να τον ενημερώσετε.

Γεωγραφικός εντοπισμός
Το app εντοπίζει αμέσως και καταγράφει ακριβώς το σημείο του συμβάντος στο χάρτη, ακόμη κι αν γύρω σας δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή ψυχή να ρωτήσετε. Ενημερώνει αυτόματα την Οδική Βοήθεια και τη Φροντίδα Ατυχήματος, που σπεύδουν δίπλα σας.

Διαδικαστικά
Στο Αρχείο Συμβάντων του app συμπληρώνετε τα στοιχεία του νέου συμβάντος: ημερομηνία, ώρα, στοιχεία άλλου οδηγού, στοιχεία μάρτυρα κ.λπ. Με το κινητό σας φωτογραφίζετε τα δύο οχήματα και τον τόπο του περιστατικού και ανεβάζετε τις φωτογραφίες στο app. Πολύ εύκολα μετά στέλνετε όλα τα στοιχεία ηλεκτρονικά στη Eurolife ERB Ασφαλιστική και ξεκινά αμέσως η επεξεργασία του αιτήματός σας.

Επισκευή
Το αυτοκίνητό σας θέλει επισκευή. Έτσι το επόμενό σας κλικ είναι στα Συμβεβλημένα Συνεργεία. Το app σάς δείχνει ποια βρίσκονται κοντά σας κι εσείς διαλέγετε σε ποιο θέλετε να το πάτε.

Ζωή και πάλι
Έχετε ξεμπερδέψει! Το συμβάν έχει καταγραφεί, το αίτημά σας έχει δρομολογηθεί και το αυτοκίνητό σας επισκευάζεται σε συμβεβλημένο συνεργείο. Ο χρόνος έχει πλέον ξεπαγώσει και η ζωή συνεχίζεται σε όποιο γράμμα θέλετε να την πάτε.

Καλή σας μέρα!
Κατεβάστε το updated app από το Apple Store και φορτώσετε αμέσως τα στοιχεία της ασφάλισης αυτοκινήτου σας στο προφίλ σας.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ασφάλισης της eurolife πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.