Translate

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

«Χρυσό» ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου ερευνούν οι Ελβετοί


 
Ασφαλιστήριο συμβόλαιο αξίας 500.000 ελβετικών φράγκων με ετήσια απόδοση 40.000 ελβετικών φράγκων φέρεται να είχε ο Ακης ΤσοΧατζόπουλος για την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη .
Την υπόθεση ερευνούν οι Ελβετοί εισαγγελείς που είναι στην Ελλάδα και ανακρίνουν των πρώην υπουργό που εκτίει ποινή κάθειρξης για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα .
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Newsbomb.gr το συμβόλαιο ήταν πληρωμένο από την offshore bluebell, η οποία -σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση- ανήκε στον πρώην υπουργό,
Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο αυτό υπεγράφη μάλιστα το 1998 πριν δηλαδή παντρευτούν ο πρώην υπουργός με τη Βίκυ Σταμάτη.
«Δεν το γνωρίζω. Αυτά που μου λέτε είναι αδιανότητα » είπε ο Τσοχατζόπουλος στους Ελβετούς εισαγγελείς όταν ρωτήθηκε σχετικά, αρνούμενος ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία που ανήκε, όπως λέει, στον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού μετά από δύο χρόνια συμβίωσης υπεγράφη το ασφαλιστήριο, που προέβλεπε για την Βίκυ Σταμάτη ετήσια απόδοση 40.000 ελβετικά φράγκα. Το συνολικό ύψος του ασφαλιστηρίου είναι 500.000 ελβετικά φράγκα.
Τα μισά προέρχονταν, όπως είπε ο Τσοχατζόπουλος, από την αποζημίωση δικού του ασφαλιστηρίου, ενώ τα άλλα μισά τα έβαλε άλλος συγγενής τους στην Γερμανία, το πρόσωπο του οποίου αρνήθηκε να αποκαλύψει.


Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.