Translate

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ?

Αποτέλεσμα εικόνας για συμφωνια



 Όλοι ερχόμαστε σε επαφή με την ασφαλιστική αγορά, αφού κάποιες από τις ασφαλίσεις είναι υποχρεωτικές από το νόμο. Πιο γνωστή από όλες, η ασφάλιση της αστικής ευθύνης του αυτοκινήτου. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, οι ασφαλίσεις κάθε μορφής αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής μας ζωής. Άλλοι έχουν αναπτυγμένη ασφαλιστική συνείδηση και πιστεύουν στο αγαθό της ασφάλισης, άλλοι τις θεωρούν «αναγκαίο κακό» και άλλοι τις απορρίπτουν, χωρίς καμία συζήτηση.

Σύμφωνα με τις έρευνες, που κατά καιρούς γίνονται, ο καταναλωτής έχει μάλλον αρνητική άποψη για την ασφαλιστική αγορά, είτε γιατί σε κάποια περίπτωση δεν αποζημιώθηκε και αναγκάστηκε να τρέχει στα δικαστήρια, είτε γιατί...


ταλαιπωρήθηκε μέχρι να εισπράξει την αποζημίωσή του, είτε γιατί όταν συνέβη η ζημιά ανακάλυψε ότι δεν ήταν σωστά ασφαλισμένος, είτε γιατί ο «ασφαλιστής» του τον κορόιδεψε και του έφαγε λεφτά.

Για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα αυτά, για να έχουμε όλοι πιο ήσυχο το κεφάλι μας, για να είμαστε σίγουροι για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που πληρώνουμε, υπάρχει ένας και μοναδικός δρόμος. Να επιλέξουμε σωστή εταιρία και κυρίως να επιλέξουμε σωστό σύμβουλο. Και όταν λέμε ασφαλιστικό σύμβουλο, εννοούμε τον άνθρωπο με τον οποίο θα έρθουμε σε επαφή, θα αναλύσει τις ανάγκες μας και θα μας προτείνει συγκεκριμένα ασφαλιστικά προγράμματα, μιας ή περισσοτέρων ασφαλιστικών εταιρειών.




Γιατί να απευθυνθώ σε επαγγελματία Ασφαλιστικό σύμβουλο?


Όταν απευθυνόμαστε σε επίσημο, πιστοποιημένο επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο, εξασφαλίζουμε κάποια σημαντικά πράγματα, όπως:

  • Είναι καταχωρημένος στα μητρώα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Συνεπώς δεν είναι άγνωστος».

  • Έχει εκπαιδευτεί, έχει δώσει εξετάσεις και έχει πετύχει. Συνεπώς έχει ασφαλιστικές γνώσεις. Έχει προσκομίσει έγγραφα περί μη καταδίκης του, τουλάχιστον για οικονομικά εγκλήματα. Συνεπώς, δεν είναι απατεώνας.

  • Ανανεώνει κάθε τρία χρόνια την άδειά του, προσκομίζοντας τα ίδια έγγραφα. Συνεπώς, επιβεβαιώνει συχνά την ιδιότητά του. Είναι υποχρεωμένος να είναι ασφαλισμένος ο ίδιος, με ασφαλιστήριο επαγγελματικής αστικής ευθύνης, για τυχόν λάθη ή παραλείψεις του.

  • Έχει επίσημες συμβάσεις συνεργασίας με ασφαλιστικές εταιρίες ή μεγάλα μεσιτικά και πρακτορειακά γραφεία. Συνεπώς, μπορούμε να αναζητήσουμε εκεί το συμβόλαιό μας, αν δεν τον βρίσκουμε.

Αν, παρόλα αυτά, δεν εξετάζουμε κανένα χαρακτηριστικό, αλλά απευθυνόμαστε σε άτομα που δεν τα γνωρίζουμε ή σε άτομα που κάποιος μας τα σύστησε, χωρίς όμως να έχουν οποιαδήποτε άδεια επαγγέλματος, τότε το λάθος είναι εξολοκλήρου δικό μας.

Η ασφάλιση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθούμε σε άσχετους ή ερασιτέχνες.
Καλέστε στο 210 5983948 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ για ένα προσωπικό ραντεβού ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.